Dodatne usluge

Ako trebate više informacija o bilo kojoj od dodatnih usluga, želite dobiti prilagođenu ponudu ili imati dodatna pitanja, možete nam se obratiti na adresu prodaja@recositech.com

Redno vzdrževanje računalniških naprav je kot pri vseh elektronskih napravah zelo pomembno opravilo, saj med drugim zagotavlja daljšo življenjsko dobo, nižje stroške obratovanja ter boljše in tišje delovanje z manjšo možnostjo nastanka nezaželenih problemov v najslabšem možnem trenutku.

Bodite brez skrbi in raje skrb za brezhibno delovanje vašega računalnika prepustite nam! V ta namen ob nakupu računalniške opreme v naši spletni trgovini nudimo pestro izbiro servis paketov, ki vam v zameno za doplačilo zagotovijo redno vzdrževanje računalnika v naši poslovalnici. Tako vam namesto nepotrebnih skrbi več časa preostane za pomembna opravila!

Postopek od oddaje do pripravljenosti za prevzem z izjemo nepredvidenih zunanjih dejavnikov ali večjih okvar traja manj kot 24 ur, vaš računalnik pa bo po njem čist, osvežen, brezhibno delujoč in pripravljen za produktivno delo!

Vzdrževalni paket je namenjen vzdrževanju brezhibnega delovanja računalnika ter osnovni skrbi, ki jo vsak računalnik potrebuje.

Cena: 35.00€*

  • Temeljito čiščenje prahu
  • Zamenjava termalne paste
  • Hitra diagnostika delovanja
  • Hiter preventiven pregled za obstoječimi ali potencialnimi okvarami

*V cene je vključen DDV.

Paket prvi koraki je namenjen namestitvi večjega števila popularnih aplikacij na nov računalnik, izvede se pred nakupom.

Cena: 18.00€*

Vključuje namestitev naslednjih aplikacij (po predhodnem obvestilu tudi kakšnih drugih licenčnih aplikacij):

 

  • Libre Office ali Google Docs, Sheets and Slides (ob dokupu Microsoft Office aplikacij namestitev le teh)
  • Gimp
  • Irfan View
  • VLC predvajalnik
  • BIT Defender FREE
  • PDF bralnik (Adobe Reader ali Foxit Reader)

*V cene je vključen DDV.

Vgradnja dodatnega pomnilnika – RAM

V primeru premajhne količine pomnilnika za normalno delovanje se lahko v primeru zasedenosti soočate s stalnim zatikanjem, omejeni pa ste tudi glede števila istočasno zagnanih aplikacij, kot tudi brskanju (sploh v primer brskalnika Google Chrome). Več pomnilnika lahko v tem primeru predstavlja odgovor, ki bo poskrbel za tekoče delovanje, sploh v primeru zahtevnejših opravil.

Zamenjava trdega diska s SSD diskom

Če vam zagon računalnika vzame več kot 40 sekund, je najenostavnejši odgovor pogosto namestitev operacijskega sistema na SSD disk. Ker ti ne vsebujejo mehanskih delov, so namreč vzdržljivejši, manjši, lažji in mnogo hitrejši. Cene SSD diskov so se v primerjavi s prejšnjimi leti strmo znižale, zato je zdaj najboljši čas za nadgradnjo! A tudi, če želite zgolj več prostora brez potrebe po hitrosti, vam nudimo dokup dodatnega HDD diska.

Prenosni računalniki navadno vsebujejo zgolj eno mesto za disk, zato je v primeru nadgradnje tu potrebna zamenjava, obstoječi disk pa je potrebno vzeti ven.

Nova namestitev operacijskega sistema

Če je vaš računalnik star že par let je povsem možno, da se je v tem času na njem nabralo precej krame, morda pa celo kakšen virus ali dva. Morda pa ste kupili računalnik ali vam je odpovedal trdi disk, na katerem niste imeli pomembnih podatkov. Rešitev v obeh primerih je sveža namestitev operacijskega sistema, saj bo po njem računalnik ponovno deloval kot povsem nov! V kolikor imate na njem že nameščen licenčni operacijski sistem Windows ste lahko brez skrbi, saj ponovni nakup licence ni potreben.

Po želji vam lahko operacijski sistem zamenjamo tudi z Google Chrome OS. Zakaj? Ker je tako izredno hiter in zaradi manjše sistemske zahtevnosti primeren sploh za manj zmogljive računalniške sisteme. Idealna odločitev za vse, ki svoje delo v veliki meri izvajate v oblaku ali na spletu.

Če občasno potrebujete razne (tudi večje) količine računalnikov ali zaslonov za igranje iger, prireditve, izobraževanje ali kakršne koli druge dejavnosti, vam nudimo tudi najem obnovljene računalniške opreme različnih cenovnih razredov za različna časovna obdobja. Najeti računalniki pridejo z nameščenim operacijskim sistemom in so brezhibni ter stilsko privlačni, A kakovostnega razreda in priznanih proizvajalcev.

Swipe up