Clevertouch Impact Plus 2 65 | 4K Interaktivni zaslon

Šifra001294ProizvajalecClevertouch
 • 65″
 • Ultra HD 4K 3840×2016
 • multi Touch
 • stereo zvučniki 2x15W + 15W subwoofer
 • Android 8.0, 2GB RAM / 16GB Flash, Quad Core GPU i CPU, WiFi
 • USB-C, HDMI, VGA, LAN, RS232, USB 2.0 i 3.0
 • WiFi, LUX
 • garancija 5 godina kod proizvođača
Tehnički podaci
Više informacija
Kvaliteta Novo
Veličina ekrana 65" (165.10cm)
Razlučivost zaslona 3840 x 2160
Ekran na dodir Da
Zvučnici Da
Jamstvo 5 godina
3.260,00 EUR 2.608,00 EUR
Redna cena 4.529,00 €
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 76,32
Vaš mesečni obrok
+ 200 € polog
Izračun obrokov
Spletno plačilo na obroke
Obrestno financiranje
76,32€ x 48 mesecev
98,44€ x 36 mesecev
142,77€ x 24 mesecev
275,98€ x 12 mesecev

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Usporedite
Dostupno
Šifra
001294
NovoKliknite za razlago kvalitete
Nova generacija, večkrat nagrajene in med uporabniki najbolj priljubljene serije Clevertouch IMAPCT Plus s tehnologijo dotika High Precision Touch in Super Glide površino. Zaslon lahko za pouk na daljavo ali za hibridni način poučevanja uporabljate s poljubno konferenčno kamero (na voljo kot opcija). S tem vas učenci, dijaki in študenti spremljajo med predavanjem, ob enem pa jim lahko v konferenčni klic vzporedno delite še vsebino zaslona. High Precision Touch tehnologija omogoča še izboljšano, izjemno natančnost dotika z ločljivostjo kar 1mm ter prepoznavo različnih velikosti objektov, s katerimi se dotaknete zaslona. Omogočeno je pisanje z 2 različnima barvama hkrati ter hkratno prepoznavo 20 dotikov. Funkcija Palm Rejection omogoča naravno drsenje dlani po zaslonu med pisanjem s priloženim pisalom. Ti zasloni se ponašajo tudi z zavidljivo odzivnostjo slike. Super Glide končni sloj antirefleksnega kaljenega stekla omogoča hitro in gladko drsenje prstov po površini zaslona, hkrati pa občutno zmanjšuje zadrževanje bakterij in sledov prstnih odtisov. Tehnologija Zero bonding pa zagotavlja sliko brez paralakse (t.j. lomljenje svetlobe oz. optični zamik pisave), izkušnjo kot bi pisali s klasičnim pisalom na papir. S časovno neomejenimi licencami ponujajo aplikacije Lynx Whiteboard, Lynx in Snowflake. V marketu aplikacij Cleverstore pa je prosto dostopnih več kot sto didaktičnih aplikacij ter številna orodja. Zasloni IMPACT Plus 2 pomagajo prihraniti čas pri pripravi izobraževalnih vsebin in v pedagoškem procesu prinašajo najvišjo odzivnost in interaktivnost z višjo motiviranostjo in vključenostjo učencev.  

Prva serija IMPACT Plus je prejela že številne nagrade

Ključne novosti in dodatne koristi za uporabo v zbornicah, učilnicah, predavalnicah in sejnih sobah izobraževalnih ustanov

 • Vrhunska slika z visoko svetilnostjo in kontrastom, živih barv in kristalne ostrine v ločljivosti Ultra HD 4K.
 • Visoko odziven dotik s prsti in pisali na 20 hkratnih dotikov.
 • Prilagodite funkcionalnost in izgled začetnega zaslona s pomočjo ClevertouchLive sistema v oblaku
 • Vgrajen izjemno zmogljiv računalnik z Android OS 9.0 (z omogočenimi nadgradnjami sistema preko spleta – OTA).
 • Prednaložene aplikacije omogočajo takojšnjo uporabo.
 • Deluje podobno kot klasičen flipchart ali piši briši tabla, le da je digitalna – z neomejenim prostorom za pisanje.
 • Pred nameščene aplikacije na vgrajenem Android računalniku omogočajo preprosto odpiranje in urejanje najbolj pogosto uporabljanih tipov datotek (Office, PDF, avdio, video in slike, brskalnik, Youtube, Lynx, Note…).
 • Delite svoje zapiske takoj, ko jih dokončate s pomočjo QR kode, e-maila ali jih shranite v oblak …
 • Personalizirani profili za vsakega učitelja oz. profesorja posebej. S prijavo s pomočjo PIN kode ali opcijske brezžične NFC identifikacije se učitelju oz. profesorju odpre personaliziran profil, kjer ima dostopne svoje aplikacije in shranjene vsebine.
 • MDM napredno upravljanje, zaščito, nadzor ter nudenje oddaljene pomoči na vseh zaslonih centralizirano v oblaku za administratorje.
 

ClevertouchLive

ClevertouchLive je platforma za upravljanje z digitalnimi vsebinami iz oblaka (Content Management System Platform – CMSP). S pomočjo tega si lahko začetni zaslon prilagodite po svoji meri, izbirate različne predloge, dodate poljubne aplikacije in vsebine, ki so nato na voljo kot bližnjice na dotik. Namestite si lahko poljubne aplikacije kar na daljavo. Uporabite vaš zaslon tudi za digitalno obveščanje, kadar ni aktivno v uporabi. Kadarkoli in kjerkoli lahko urejate vsebine za prikazovanje v oblaku in jih pošljite v predvajanje na zaslon. Prav tako lahko na ta način pošiljate izredna obvestila, ki se takoj pojavijo na enem ali več zaslonih hkrati, ne glede ali je zaslon v uporabi ali ne.  

Clevershare

Brezžično povežite na zaslon do 50 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz tako povezanih naprav lahko projicirate poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona, odvisno iz katere strani upravljate vsebino – iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 6 različnih virov v načinu “split view”. Spomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z zaslonom na dotik. Clevershare  

Cleverstore

Trgovina z didaktičnimi, drugimi priročnimi aplikacijami in igrami za uporabo v šolah. Na svoj Clevertouch lahko namestite katerokoli od številnih aplikacij, ki so vam na voljo v polni različici in so brezplačne. Filtri za iskanje omogočajo enostavno iskanje aplikacije primerne glede na starost, predmet ter jezik.  

Dodatna prosta reža za vgradnjo Windows PC-ja

Zaslon ima poleg vgrajenega Android PC-ja še eno prosto režo za vgradnjo modularnega (OPS) Windows 10 PC-ja. Na ta način lahko interaktivni zaslon uporablja hkrati 2 vgrajena računalnika, ki sta med seboj povezana. Med njima pa lahko preklapljate na zelo hiter in preprost način kar na zaslonski sliki. Tako postane vaš interaktivni zaslon naprava “vse v enem”.  

Preprosta uporaba

Interaktivni zaslon Clevertouch odlikuje preprostost uporabe. Uporaba je intuitivna, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga in pričnete z delom. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon. Številni vhodi omogočajo tudi žično priključitev več dodatnih zunanjih virov na interaktivni zaslon. HDMI izhod pa omogoča podvojitev slike iz zaslona na dodaten zaslon ali projektor.  

Priložena programska oprema (Windows, Mac, Linux in Android):

 • Lynx – za izdelavo in izvedbo interaktivnega pouka. Na voljo tudi za namestitev na vgrajen Android PC. Odpira tudi datoteke .IWB, .notebook, .pptx in ostale
 • NuiteQ SnowFlake – prenesite znanje do učencev s pomočjo inovativnih aktivnosti, iger, odzivnega sistema ipd.
Programska oprema priložena pri Clevertouch-u je brezplačna, prav tako so vam skozi vso življenjsko dobo naprave na voljo vse nadgradnje in podpora brez dodatnih doplačil.  

Vsi zasloni Clevertouch so skladni in cetificirani s standardi CE, FCC, UL, Energy Star in EEC.

   
Funkcionalnost zaslona Clevertouch Impact 2 Clevertouch Impact Plus 2
Diagonale interaktivnih zaslonov 65″ 4K, 75″ 4K, 86″ 4K 55” 4K, 65″ 4K, 75″ 4K, 86″ 4K
Delovni pomnilnik Android PC modula (RAM) 3GB RAM 6GB RAM
Kapaciteta pomnilnika za shranjevanje podatkov v Android PC 32G 64GB
Ločljivost zaslona 4K UHD (3840×2160 @60Hz) x x
Zaščitno steklo zaslona z dodatno ojačitvijo – Mohs Level 7 x x
Zaznavanje dotika: High Precision Technology x x
Sočasno neodvisno zaznavanje 20 točk dotika zaslona x x
Upravljanje na dotik s prsti, gestami in priloženim pisalom x x
Sočasno pisanje več oseb x x
Pisalo z dvojnim prepoznavanjem konice in barve x x
Zaklep dotika z dlanjo (Palm Rejection) x x
Označevanje in pisanje po katerikoli prikazani vsebini (ne glede na vir slike) x x
Ključna programska oprema: digitalna bela tabla, označevanje, časovnik, multimedijski predvajalnik, spletni brskalnik, prikazovalnik PDF dokumentov, snemanje zaslona, orodje za vrtenje, glasovanje, matematična orodja x x
Kompatibilnost z Windows 7 do 10, Windows XP, Linux, Mac, Android, Chrome x x
Uporabniški vmesnik: LUX 9, Vgrajen zmogljivejši Android PC z različico Android 9.0 x
Zvočniki 2 X 15W x x
Prosta reža za vgradni OPS Intel PC x x
Zero Bonding za manjšanje učinka paralakse Gen 1 Gen 2
6 več smernih mikrofonov vgrajenih v okvir x x
Samodjeni vklop s pomočjo senzorja gibanja x
Vgrajeni mikrofoni za konferenčne klice ali snemanje zvoka x
2 x USB-C, od tega 1 z možnostjo polnjenja priključene naprave 65W x x
Vgrajena NFC tehnologija za prijavljanje uporabnikov s pomočjo priloženih NFC kartic x
Vgrajena strojna oprema za brezžično povezovanje preko USB Clevershare adapterja x
Vgrajen “Super Wide Sound” 15W nizkotonski zvočnik x
Uporabniški vmesnik Android modula v 4K ločljivosti x
Anatomsko oblikovana kovinska pisala v obliki klasičnega svinčnika x
Prosta reža za nadgradnjo z novejšim ali zmogljivejšim Android PC modulom x
Vgrajen senzor svetilnosti x
4K prikaz uporabniškega vmesnika x
   

HR TEKST V PRIPRAVI

Brezplačna dostava nad 200€

Ponujamo 100% brezplačno dostavo po celotni Sloveniji za vsa naročila nad 200€ preko dostavne službe GLS. Dostava za vsa ostala naročila znaša 6.50€. Dostava je naslednji delovni dan po odpremi, v primeru artiklov, ki so na voljo v našem skladišču bodo ti dostavljeni  že naslednji delovni dan po oddaji naročila (za naročila, oddana do 12.00.) Izjema so izdelki, ki so na voljo v centralnem skladišču in jih je potrebno najprej dostaviti do nas. Za informacije o točnem času dostave nas lahko pokličete in z veseljem vam bomo pomagali.

Osebni prevzem

Vsa naročila lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini v Slovenski Bistrici brez kakršnih koli dodatnih stroškov. Ob te vam lahko damo tudi kakšen nasvet, vam pokažemo opremo in vam odgovorimo na vsa morebitna vprašanja.

Razstavni salon

V Slovenski Bistrici se nahaja tudi naš prodajni salon. V kolikor niste prepričani, kateri računalnik je najboljši za vas, se le oglasite in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

HR TEKST V PRIPRAVI

Informacije o garanciji

Vsa obnovljena oprema, ki jo prodajamo, vključuje našo standardno garancijo 1 leto. Za nekatere izdelke že privzeto nudimo podaljšano garancijo 2 leti, za večino izdelkov pa je možno dokupiti tudi podaljšanje garancije.  V skladu s to garancijo bomo bodisi popravili, zamenjali z enakovrednim izdelkom ali vam povrnili kupnino za vsak izdelek, za katero se bo izkazalo, da ima napako, pod pogojem, da:

-          Smo obveščeni takoj, ko odkrijete kakršno koli napako, naprava pa je v garancijskem roku.

-          Imate dokazilo o nakupu te naprave.

-          Dostavite izdelek do nas (preko pošte ali osebno).

V primeru, da naletite na kakršno koli težavo nas lahko kadarkoli pokličete ali nam pišete in z veseljem vam bomo pomagali. Večino programskih težav je možno rešiti že s svetovanjem ali pomočjo na daljavo, s čimer prihranite strošek transporta izdelkov do nas! 

Kliknite tukaj za več informacij o naši garanciji (povezava na https://www.recositech.com/12-mesecna-garancija/).

Proizvajalčeva garancija

Vsi izdelki kvalitete NOVO in navadno tudi OPEN BOX imajo ponavadi proizvajalčevo garancijo v obdobju, ki ga za ta izdelek določi proizvajalec (minimalno 1 leto).

Proizvajalčeva garancija

Vsi izdelki kvalitete NOVO in navadno tudi OPEN BOX pridejo tudi z proizvajalčevo garancijo v obdobju, ki ga za ta izdelek določi proizvajalec (minimalno 1 leto).

HR TEKST V PRIPRAVI

(A+ kvaliteta) OPEN BOX

Računalniki z oznako Open Box so skoraj novi izdelki, velikokrat zgolj z odprto embalažo. Tukaj gre po veliki večini za razstavne modele, ki jih je trgovina uporabila za predstavitev izdelka. Lahko pa so to tudi izdelki, ki jih je kupec vrnil v 14-dnevnem roku, ker mu bodisi ni odgovarjala barva ali kakšen drug razlog. Torej pri A+ kvaliteti ali Open Box  gre za popolnoma nov, neuporabljen izdelek, ki ga lahko kupite po ugodnejši ceni.

 (A kvaliteta) OBNOVLJENO

To so po večini računalniki poslovne linije, ki jih obnavljamo pod standardom PAS 141. Oprema je skoraj popolnoma brez prask, popolnoma očiščena od znotraj in zunaj, vsi deli pa so testirani v 20 testnih točkah s strani naših usposobljenih računalniških strokovnjakov. Ker je strojni opremi zagotovljena druga življenjska doba, njen nakup zmanjša ogljični odtis, hkrati pa prihranite več kot 70% v primerjavi z novim ekvivalentom.

Velika večina naših obnovljenih računalnikov je minimalno A kvalitete, v kolikor v opisu ni navedeno drugače. Vizualno so skorajda popolnoma brezhibni, vsebujejo lahko le majhne sledove uporabe, brez večjih odrgnin, prask ali kakršnih koli drugih napak. Vse praske ali udarnine so zgolj lepotne narave in niso moteče ter ne vplivajo na delovanje

 (B kvaliteta) OBNOVLJENO

Izdelek razreda B je v dobrem stanju, vsebuje pa manjše opazne sledove in praske, vključno z obrabljenimi tipkami in površinami okoli tipkovnice, možno pa je tudi, da gre za izdelke v dobrem stanju z manjšo tehnično napako (recimo nedelujoč USB priklop), ki pa bo vedno omenjena v opisu. Gre za obnovljene izdelke, pri katerih obstajajo znaki predhodne uporabe, vendar funkcionalnost ostaja enaka izdelkom razreda A.

 

Več o kvaliteti si lahko preberete tudi na tej povezavi (povezava na - https://www.recositech.com/izgled-in-stanje/)

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Clevertouch Impact Plus 2 65 | 4K Interaktivni zaslon
Swipe up